Hieronder vinden jullie een woordje uitleg over wie ik ben en waar ik voor sta, de programma’s die ik aanbied, prijzen en veel gestelde vragen.
Wie onmiddellijk de programma’s wil bekijken scrollt best direct door naar beneden.

Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie of bij interesse

KD Fitness

Karim D'Hondt

Reeds vanaf jonge leeftijd was ik een actief persoon die sport als uitlaatklep nodig had. Ik deed karate, voetbalde in de jeugdreeksen van Denderhouten en daarna Denderleeuw en werd toen ik jonger was meermaals opgeroepen voor nationale selecties.

Toen ik 15 jaar was, startte ik met Engels boksen en combineerde dit verder met voetbal. Nadien volgde ik ook een cursus bij BLOSO om snowboard monitor te worden en nu nog is wintersport 1 van mijn favoriete dingen. In mijn laatste jaar humaniora kreeg ik de trofee voor sport (dit is dan meteen ook de enige prijs die ik ooit op school
won 🙂 ).

We hadden thuis een kleine fitness studio en beide ouders waren regelmatig aan het sporten dus dit heeft zeker bijgedragen tot de sportieve levensstijl die ik ontwikkelde.

Echter, zoals vaak stonden de studies (en meer nog de parties) voorop en verdween sport wat naar de achtergrond vanaf m’n 18de . Toen ik 4 jaar later afstudeerde als Master in de Handelswetenschappen was ik zeker niet in de beste shape. Ik besloot opnieuw een gezonder en actiever leven te gaan leiden en nam een abonnement in de sportschool.

In 2011 liep ik nog de marathon van Gent (en hiermee waarschijnlijk ook mijn laatste, mijn lichaam is hier nl. echt niet voor gemaakt!).

Nadien legde ik me vooral toe op het zoeken van de atleet in mij maar toch met een bodybuilding kantje. Dit houdt in dat ik naast een mix van trainingen die dienen om sterker, explosiever en sneller te worden ook train om ‘lacking bodyparts’ = minder ontwikkelde spiergroepen meer naar voor te brengen. Deze variëren van persoon tot persoon en zijn vaak genetisch bepaald. Een mix van trainingen in combo met de gepaste voeding laten toe om jouw lichaam het best in balans te brengen en natuurlijk wil het oog ook wat 😉 .

Uiteraard maakte ik aanvankelijk de typische beginnersfouten op vlak van training en voeding maar ik bleef open staan voor nieuwe inzichten en technieken. In dit proces leerde ik heel wat bij over wat nu écht werkt en wat helemaal niét.

Specifieke Ervaring

Ik heb specifieke ervaring over hoe je best welke voeding combineert met bepaalde oefeningen en maak combo's (=voeding-en sport programma’s) op maat die voor elke persoon, man of vrouw, werken. Het doel is om op een natuurlijke manier een aantrekkelijke en gezonde fysiek te creëren die behouden kan worden.

Gezondheid staat voorop

Gezondheid neem ik heel serieus. Ik geloof niet in wonderpilletjes en zeker niet in crash diëten maar help net bij het opstellen van een passend en uitgebalanceerd voedingsplan in combinatie met de juiste activiteit. Ik streef naar een stress-vrij en gelukkig bestaan met een levensstijl die kan worden volgehouden op lange termijn en die veel ‘feel good’ energie met zich meebrengt.

Voor alle niveaus

Ook diegene die reeds een degelijk niveau hebben en vastberaden zijn een versnelling hoger te schakelen om bijvoorbeeld hun six-pack nog eens bloot te leggen zijn aan het juiste adres.

KD Fitness

Werk & Familie

Voor wie zich afvraagt of ik naast personal training nog iets anders doe?

Ik ben Business Developer/ Partner bij de CGH-Group en Micrelec en altijd te vinden voor een investering in een interessante start-up die op zoek is naar durfkapitaal.

Het internationale karakter van m’n job brengt naast het inhoudelijke ook uitdagingen met zich mee om year round een min of meer ‘lean physique’ te behouden wat maakt dat ik regelmatig aan ‘flexible dieting’ doe.

Naast m’n professionele en sportieve activiteiten ben ik de papa van Mauritz D’Hondt die z’n 3de levensjaar vierde en de geprefereerde man van Carolien van Schandevijl, zaakvoerster en de 5de generatie bij Likeur-en Wijnhandel de Moor.

START VANDAAG

MET UW PERSOONLIJK FITNESS PLAN

Wat zijn jouw doelstellingen?

Programma's

Massa Gainer

Massa is een programma waarbij de focus ligt op het opbouwen van spiermassa, kracht en omvang in het algemeen. Dit programma is geschikt voor mannen die zichzelf te mager vinden en graag wat bredere schouders, borst, armen en gespierdere benen willen.

Beachbody

Beachbody is een programma met de focus op het krijgen van een afgetraind lichaam dat klaar is voor de zomer. Hierbij ligt de nadruk vooral op vetverbranding, het blootleggen van jouw sixpack met behoud van maximale spiermassa.

Sexy Booty

Ontwikkeld speciaal voor vrouwen. Vrouwen hebben immers een andere lichaamsbouw dan mannen en moeten bijgevolg ook op een andere manier gaan sporten. De focus ligt op het ontwikkelen van een platte buik, stevige billen en sexy kontje.

Boxing Rooky

Dit programma leert jou de eerste knepen van de bokssport. Naast techniek ligt de focus vooral op het ontwikkelen van een sterke core in combinatie met High Intensity Interval Trainingen wat tevens de vetverbranding zal stimuleren.

Fitness Plan op maat gemaakt

Tarieven

Training

Op maat gemaakt trainingsplan in functie van uw doelstellingen

€49
 • Intake gesprek
 • Trainingsplan
 • Opvolging resultaten

Voeding

Op maat gemaakt Voedingsplan in functie van uw doelstellingen

€149
 • Intake gesprek
 • Voedingsplan
 • Opvolging resultaten
 • Opvolging vetpercentage
 • 24/7 Support & Coaching – 3 maanden

Combo

Op maat gemaakt voedings- en trainingsplan in functie van uw doelstellingen

€199
 • Intake gesprek
 • Voedingsplan
 • Trainingsplan
 • Opvolging resultaten
 • Opvolging vetpercentage
 • 24/7 Support & Coaching – 3 maanden

Kickstarter

Op maat gemaakt voedings-, trainings- en cardioplan met persoonlijke begeleiding

€299
 • Intake gesprek
 • Voedingsplan
 • Trainingsplan
 • Cardio plan
 • Opvolging resultaten
 • Opvolging vetpercentage
 • 24/7 Support & Coaching – 3 Maanden
 • 3 personal trainingen in fitness studio
 • Levenslang lidmaatschap private Facebook Groep
 • GRATIS Lifestyle coaching

Niet wat je zoekt? Andere plannen en combinaties zijn uiteraard ook mogelijk!
Contacteer mij vrijblijvend voor meer informatie.

10

Years Lifting

1523

Protein Shakes

253124

Bicep Curls

16

Sports Shoes

Iets niet duidelijk?

Veelgestelde Vragen

Wie komt in aanmerking voor personal coaching bij KD Fitness?

Eigenlijk iedereen die vastberaden is om sportiever te worden in de meest ruime betekenis. Na een intake gesprek kijken we samen wat dit specifiek voor jou betekent en stellen we samen SMART doelen.

Wat is het nut van mij als personal coach te nemen?

Als je je aan mijn richtlijnen houd volgens de 80/20 regel dan garandeer ik dat je mooie resultaten zal behalen. Ik zorg ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over de juiste voeding of training (in functie van jouw doelstellingen) maar enkel moet uitvoeren wat op papier staat.

Hoeveel kost het om mij als personal coach te nemen?

Voor een op maat gemaakt trainingsschema reken ik 49€, voor voedingsopvolging (min. 3 maand) vraag ik 149€ , voor de combo voeding en training 199€ en tenslotte voor de Kickstarter formule 299€.

Hoelang duurt het alvorens ik resultaat ga zien?

Dit hangt af van persoon tot persoon en uiteraard ook in de mate dat m’n voedings- en trainingsschema’s worden opgevolgd. Ik heb klanten bij wie ik op 3 weken tijd al een duidelijk merkbaar verschil zag en die hun vetpercentage aanzienlijk zagen dalen.

Moet ik een fitness abonnement hebben?

Dit hangt opnieuw af van de doelstellingen die we samen stellen. Als het doel spieropbouw is dan spreekt het voor zich dat ik liever heb dat de persoon in kwestie een gym abonnement neemt. Toch is het geen 100% must en kunnen we creatief zijn in de oefeningen. Wie de * premium * formule neemt traint sowieso 1 X week samen met mij in m’n privé fitness studio.

Kan ik dit thuis doen?

Ik kan een trainingsplan opstellen waarbij je compound oefeningen thuis kan doen maar dan raad ik je toch aan om voor een -weliswaar beperkt- budget wat gymmateriaal aan te schaffen. Ik kan jou hier zeker bij adviseren.

Hoeveel uren per week moet ik wekelijks spenderen om resultaat te behalen?

Dit hangt opnieuw af van de doelstellingen die we gaan stellen. Wie wil afvallen moet van mij zelf geen sport doen als deze persoon zich aan z’n voedingsschema houdt. Wie spieren wil opbouwen daarentegen raad ik toch aan van minstens 3 X week 1 uur te sporten voor een optimaal resultaat.

Wat wordt begrepen onder 24/7 support?

Via Facebook Messenger, Whatssap of Skype probeer ik steeds zo snel mogelijk te antwoorden op de door jou gestelde vragen. Ik kan wel niet garanderen dat ik je ’s nachts om 3 uur onmiddellijk antwoord op een doordeweekse dag 😊

“3 months from now, you will thank yourself”

Karim D’Hondt
Founder & Personal Trainer