Transformatie Dieter

Dieter De Caesemaeker had als doelstelling om zijn vet% nog meer naar beneden te halen dmv spieropbouw.

Dieter De Caesemaeker was zeker in geen slechte shape toen hij bij KDfitness terechtkwam. Hij was hiervoor reeds te rade gegaan bij een sportconsulente waardoor gezonde voedingskeuzes werden gemaakt en bijgevolg een goeie 5% vet werd kwijtgespeeld.

De doelstelling was nu om zijn vet% nog meer naar beneden te halen dmv spieropbouw (én zonder hierbij veel gewicht te verliezen).
Om deze doelstellingen te behalen stelden we een op maat gemaakt voedingsschema op waarbij hij vooral eiwitrijker en tevens koolhydraatrijker ging eten (je leest het goed: Koolhydraten zijn uw vriend wanneer je aan krachttraining doet, sorry Pascale Naessens ). Bovendien hield hij zich aan een strak 3 tot 4-daags trainingsschema met als focus basis compound movements gedurende 4 maanden. Fietsen, iets wat Dieter reeds fanatiek deed, werd nooit stopgezet en dus bleef hij tevens rond de 100/180km per week afmalen.

De cijfers en foto’s spreken voor zich:

START: 82kg, +- 16% vet%, vetvrije massa 69kg
EINDE: 82kg, +- 11,5% vet, vetvrije massa 72,5kg

Veel respect en fier op deze transformatie!

PS: Dieter heeft de smaak volledig te pakken gekregen en schafte ondertussen al zijn eerste fitness toestel voor thuis aan 😊

Related Post
Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *