Transformatie Lien

Toen Lien bij mij langskwam voor een intake gesprek was ze vastbesloten om haar laatste zwangerschapskilo’s eraf te krijgen en alles wat steviger te krijgen.

Dit was dan ook onze doelstelling op een periode van 12 weken (= 3maanden). Ik heb steeds veel vertrouwen in vrouwen die vastberaden zijn om hun pre-zwangerschap lichaam terug te krijgen. In vergelijking met een kind 9 maanden dragen en dit dan ook nog eens op de wereld zetten, stelt dit immers veel minder voor J

Lien volgde de KICKSTARTER formule. De trainingen waren zo opgesteld we op weekbasis 2 X de focus op onderlichaam en 1 X op  bovenlichaam legden.
De eerste 3 trainingen die we samen deden waren vooral gericht op het correct uitvoeren van de compound oefeningen (hoewel de spierpijn achteraf toch ook wel serieus aanwezig was  meen ik mij te herinneren J).

Gezien Lien haar drukke job in het onderwijs, daarbij 2 kindjes om op te voeden en haar man die net zelfstandig was geworden stelden we een op-maat-gemaakt voedingsplan op dat vooral simpel was en zodoende ook vol te houden.

De transformatie is indrukwekkend! Lien verloor een 3-tal kilo, wat op zich misschien niet zoveel lijkt maar dit was ook niet ons hoofddoel. Wat we vooral voorop gezet hadden, was een daling van vetpercentage (-5%) en de nodige spieren in de plaats.

Zoals je kan zien op de foto’s, zorgen deze extra spieren net voor die slanke en strakke, ‘getonede’ look die de vrouwelijke curves extra goed tot zijn recht laten komen.

Kortom: erg blije coach & blije klant J

Who’s next?  

Give the girl a thumbs up 👍👍 and share!
#sharingiscaring#whosnext#summerproof#healthy#strong#nophotoshop

Related Post
Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *