All-in programma

12 weken
Metabolic Boost

Een 12 weken all-in-one programma voor mannen en vrouwen tussen de leeftijd 20-45 jaar ontwikkeld om 5-10 kg vet te verliezen en spiermassa op te bouwen.

Hey! Karim hier…
Of je dit programma hebt vernomen via 1 van mijn advertenties, emails, social media, of mond aan mond reclame, ik wil jou alvast feliciteren om door te klikken op mijn 12 Weken Metabolic Boost programma.

Dit wil zeggen dat ook jij geïnteresseerd bent om 5-10 kg af te vallen en spieren op te bouwen.  Je zal na het volgen van dit programma er niet enkel beter uitzien, ook mentaal zal je u sterker voelen en extra zelfvertrouwen hebben!

Wat ook uw specifiek doel mag zijn, je bent op de juiste plek beland en dit wordt de eerste stap richting succes!

Op maat gemaakt voedingsplan

De juiste macro's afgestemd op jouw levensritme

3 Fasen Workout Schema

Grooving into it next level intensity Hypertrophy Max

PRO KD Fitness applicatie

Training App met animaties in 3D + Voeding App

Waarom zou je naar mij luisteren?

I've been there

Wel, je hoeft natuurlijk niet, maar ik startte mijn eigen fitness verhaal meer dan 10 jaar geleden.
Ik wist toen eerlijk gezegd niet wat ik aan het doen was en maakte als beginner ook alle fouten die je kon maken. Tot dan leefde ik ook ongezond en had moeite op verschillende vlakken in het leven.
Ik verloor mijn 1ste job en was het spoor wat kwijt. Ik had weinig zelfvertrouwen en voelde mij in het algemeen écht niet goed in mijn vel.

Dankzij fitness kwam mijn zelfvertrouwen terug en vond ik ook mijn drive terug. Ik kwam uit deze periode sterker dan ooit zowel fysisch maar ook mentaal en besloot dat ik niet meer terug wou gaan. 

Terzelfdertijd leerde deze trial & error periode mij ook wat ECHT WERKT. Ik prikte door alle bulls*** wat betreft voeding & training en vergrootte mijn kennis.

Nadat ik een lange periode deze kennis deelde en  gratis fitness advies gaf, besliste ik om een personal training studio te openen: KD Fitness werd geboren.  Sinds de start begon ik mensen hun lichaam én mindset compleet te veranderen . Ik leerde hen een gezonde levensstijl aan door de exact zelfde principes uit te leggen die ik aanleer ik mijn “12 weken Metabolic Boost” programma.

Waarom dit programma?

Een unieke aanpak

Ik ben hier niet voor de ‘quick-win’ maar ontwikkelde dit programma uit passie en maak er nu mijn missie van om zoveel mogelijk mannen & vrouwen te begeleiden naar een gezonde levensstijl die ze ook kunnen volhouden.

Ik wil mensen helpen om hun fitness doelen te bereiken en hun droomlichaam te verwezenlijken. 

Met het 12 weken Metabolic Boost Programma betekent dit:

Vet verliezen terwijl je functionele spiermassa opbouwt. Makkelijk en effectief.

Het is absoluut jouw fout niet moest je hier nog niet in geslaagd zijn. Er zijn zoveel (online) programma’s die verkeerd advies geven en gewoon foute informatie verspreiden. Dit maakt het net enorm verwarrend en zorgt ervoor dat je overweldigd wordt.

In tegenstelling tot wat je mocht geloven, hoef je alvast niet: 

Om te slagen en fantastsiche resultaten te halen, moet je enkel een op maat gemaakt mealplan volgen en 3 ‘high intensity’ compound kracht workouts doen over een periode van 12 weken.

 

Gedurende deze tijd zal ik jou persoonlijk coachen naar een gezonde levensstijl, de juiste voeding doen kiezen in de juiste porties en trainingen van +-1 uur op de meest efficiënte manier laten uitvoeren. 

Plaatsen zijn beperkt

Start vandaag

Werkt dit wel voor mij?

Resultaten

Eerlijk, dat hangt af van u. Ik ga jou immers exact dezelfde strategieën geven die andere klanten volgden en hierbij 5-10 kg afvielen terwijl ze spiermassa opbouwden in slechts 12 weken. Ik weet 100% zeker dat mijn programma de beloofde resultaten kan geven:

kdfitness-transformatie-lien-12 kdfitness-transformatie-lien-22

Gewicht

62 kg
58 kg

Vetpercentage

27 %
22 %
Better, Faster, Stronger ! #POWERWOMAN Toen Lien bij mij langskwam voor een intake gesprek was …
kdfitness-transformatie-joachim-12 kdfitness-transformatie-joachim-22

Gewicht

94 kg
84 kg

Vetpercentage

30 %
20 %
Topper ! #MetabolicBoost …
jolien-vc-voor jolien-vc-na

Gewicht

68.5 kg
64 kg

Vetpercentage

27 %
22 %
Toptransformatie door op maat gemaakt voedinsplan in combo met korte krachtige home workouts! …
kdfitness-transformatie-ann-1 kdfitness-transformatie-ann-2
Ann

Gewicht

77 kg
69 kg

Vetpercentage

28 %
22 %
Strakker dan voor de zwangerschap ! #MetabolicBoost #Powerwoman #Force_of_nature …
kdfitness-transformatie-julie-1 kdfitness-transformatie-julie-2

Gewicht

70 kg
65 kg

Vetpercentage

27 %
23 %
Woww ! #Toned …
kdfitness-transformatie-steve-12 kdfitness-transformatie-steve-22

Gewicht

115 kg
93 kg

Vetpercentage

36 %
23 %
XXL –> L #Nowordsneeded #MetabolicBoost Toen Steve bij me terecht kwam stelden we samen een …

Enkele voordelen die je onmiddellijk zal zien:

Wat krijg je juist?

Een compleet programma

Deze 3 fasen werden dusdanig ontworpen dat jouw vooruitgang EXPONENTIEEL toeneemt en je door plateaus blijft breken. Bovendien zal het starten van een nieuw trainingsschema elke maand je motivatie een boost geven én het leuk maken om te sporten.

En nog veel meer

BONUS PROGRAMMA’S

Bonus

24/7 support

Wie zich heeft ingeschreven krijgt ook onbeperkte ondersteuning van KD Fitness (dit is geen uitbestede service aan een onwetende assistent ofzo). Je kan mij dus op elk moment vragen stellen over jouw programma via de app in de community. Zelfs als je mij gewoon nodig hebt om het figuurlijke vuur onder je kont aan te steken zal ik er zijn.

Bonus

Supplementatie plan

Ik adviseer welke supplementen je kan nemen afgestemd op jouw specifieke doelen. Hierdoor vermijden we dat je geld verspilt aan producten die je absoluut niet nodig hebt.

Voor sommige mensen betekent dit dus minder supplementen en een aanzienlijke geldbesparing. Trouwens, ik vertelde mijn personal coaching cliënten altijd dat supplementen geen verplicht onderdeel van het programma zijn, en slechts 5% invloed hebben op het resultaat. Toch gaan we jouw voedingsplan aanvullen met de juiste supplementen waardoor je nog sneller resultaten zal behalen.

Bonus

Cardioplan

Simpele maar efficiënte uitleg over HIIT & LISS cardio die je kan toepassen om nóg betere resultaten te boeken!

Bonus

Dumbbell only workouts

Voor wie écht geen tijd heeft om naar de gym te gaan en thuis over een verstelbare set dumbbells beschikt en een bankje heb ik ook hier split-workouts voorzien die kracht & conditie peilsnel naar omhoog gaan halen.

Bonus

Bodyweight workouts

Ter extra afwisseling heb je ook toegang tot workouts die ik opstelde om enkel met jouw lichaamsgewicht te trainen. Een onderscheid werd gemaakt op basis van 3 niveaus: beginner, intermediate en advanced.

Bonus COVID-19

Home workouts

Geen zorgen, voor wie helemaal geen materiaal ter beschikking heeft, heb ik verschillende workouts samengesteld op basis van niveau zodat je toch kracht en conditie kan opbouwen en met het programma kan starten.

Bonus

Tips & Tricks

Ik merkte zelf dat hetvolgen van een maaltijdplan veel makkelijker en leuker is als je de juiste ‘cheatcodes’ ter beschikking hebt. 
Dit is dus de ideale aanvulling op jouw gepersonaliseerde maaltijdplan en zorgt voor minimale foutmarge. Een paar ‘geheimen’ die ik in dit document zal onthullen: “Welke alcoholische dranken drink ik het beste”; “Welke cheat-maaltijden kies je best op restaurant”; “Wat helpt mijn eetlust te onderdrukken”, “Welk fruit bevat het minste kcal”, “Welke sauzen kan ik gebruiken voor mijn maaltijden”, Enz …

Simpelweg garandeer ik u dat je op onze ‘Vlaamse markt’ geen completer en op maat gemaakt online programma zal vinden! Dit is een uniek en krachtig coaching programma waarbij je eigen resultaten dit elke keer als je in de spiegel kijkt, zullen bewijzen.

Plaatsen zijn beperkt

Start vandaag

Voor wie?

Gemotiveerde Mannen of vrouwen

Is er begeleiding?

Opvolging & community

Je hebt toegang tot mezelf en de community op dagelijkse basis & ik kijk over jouw schouder mee naar je workouts en progress.

 

Zelfs als er onvoorziene omstandigheden optreden dan zal ik er ook zijn om jouw voeding en/of trainingsplannen aan te passen. Bijvoorbeeld in de CORONA periode kreeg iedereen home workouts / dumbbell only workouts alsook bodyweight workouts toegewezen (met 3D uitbeelding voor de correcte uitvoering).

Werkt dit echt?

Meer Resultaten

kdfitness-transformatie-denny-1 kdfitness-transformatie-denny-2

Gewicht

100 kg
93 kg

Vetpercentage

18 %
12 %
Gewoonweg ripped! #MetabolicBoost #sixpackreveal …
kdfitness-transformatie-davy-1 kdfitness-transformatie-davy-2

Gewicht

105 kg
95 kg

Vetpercentage

32 %
25 %
Toptransformatie ! #MetabolicBoost #Fitterdanooit …
kdfitness-transformatie-vanessa-1 kdfitness-transformatie-vanessa-2

Gewicht

78 kg
71 kg

Vetpercentage

32 %
26 %
Voedingsschema dat zijn werk deed ! #mealplaninaction …
kdfitness-transformatie-bart-1 kdfitness-transformatie-bart-2

Gewicht

85 kg
78 kg

Vetpercentage

22 %
16 %
Fitter dan ooit tevoren ! #Extra_wattages_trappen ! …
kdfitness-transformatie-lesley-1 kdfitness-transformatie-lesley-2

Gewicht

68 kg
59 kg

Vetpercentage

30 %
24 %
Straffe transformatie van deze 42jarige mama. Ondertussen is ze afgevallen tot 56kg en heeft ze …
kdfitness-transformatie-jolien-1 kdfitness-transformatie-jolien-2

Gewicht

62 kg
57 kg

Vetpercentage

30 %
23 %
Als sneeuw voor de zon ! #postpregnancy #fatmeltingaway …

Wat moet dit kosten?

Bespaar nu tot 40%

Wel, je zou mij kunnen inhuren als personal trainer en 1 op 1 sessies doen voor 75€/uur. Dit zou overeenkomen met 225€/ week ofwel 900€/maand dus 2700€ voor een 12 weken durende programma. Na 90 dagen zou je jezelf amper nog herkennen in de spiegel en zou je blij zijn deze investering gedaan te hebben, als je het u kon permitteren natuurlijk.  

 

Je zou het ook zelf kunnen proberen en u laten verleiden om de allernieuwste supplementen aan te kopen wat uw portefeuille snel lichter zou maken en dan spreken we niet over de enorme tijdsbesteding om alles zelf te beginnen uitzoeken.

 

Er is ook de optie om een andere coach in te huren voor enkele 100 Euro’s die je een aanpak geeft die je niet op lange termijn kan volhouden met een rebound tot gevolg.

 

En dan zijn er ook nog de ‘all-in coaching programma’s’ voor 5€, die enkel en alleen op zoek zijn naar ongemotiveerde mensen die overgaan tot aankoop maar er nooit iets met doen.

 

Dit is niets voor mij. Ik wil mensen die starten met het programma FANTASTISCHE RESULTATEN doen behalen. Om van start te gaan met het 12 weken metabolic boost programma en 1 van de beperkte plaatsen te claimen kost het geen 2700€ (hoewel de intrinsieke waarde van dit programma waarschijnlijk rond dit getal zit).  Neen, ik bied dit programma aan met een MEGA KORTING zodat iedereen in zichzelf kan investeren en zichzelf kan transformeren voor slechts 265€ (ipv 399€ basis prijs).   

 

Eerlijk gezegd is dit spotgoedkoop en zowat de prijs die een diëtist u zou aanreken voor 1 standaard maaltijdplan.

Plaatsen zijn beperkt

Start vandaag

Ik ben alvast super gemotiveerd om jou te laten
slagen zodat je jouw lichaam (en geest) kan transformeren waar je stiekem over droomde.

Wat zeggen anderen?

Klanten aan het woord

Nog niet overtuigd?

12 weken garantie

Indien je na 12 weken nog steeds niet de gewenste resultaten zou hebben, dan kan je gewoon in het programma blijven zitten en kan je gebruik blijven maken van de app en de community voor nog eens 12 weken (en indien nodig nadien nog eens 12 weken!).  

Ik ben echter overtuigd dat -indien je het programma implementeert- jij en jouw omgeving enkel zullen praten over de buitengewone resultaten die je behaalde en hoe je dit precies deed.

Waarom betaalbaar?

Mijn missie

100% toegankelijk maken voor iedereen

Zoals ik hierboven al schreef, is dit veel meer dan een extra bron van inkomsten. Ik heb er mijn missie van gemaakt om 1000-en gemotiveerde mannen en vrouwen hun fysieke doelstellingen te helpen verwezenlijken. Ik geloof bovendien dat een gezonder lichaam ook zal leiden tot een betere mentale en emotionele gezondheid. Er is immers een speciale connectie tussen ons lichaam en onze geest!

 

Coaching programma’s in het algemeen zouden 100% toegankelijk moeten zijn voor iedereen. In shape zijn en gezond zijn is mijn inziens een basisrecht!
Mijn “12 weken Metabolic Boost” programma is simpelweg het beste programma op de markt. Ik wil ook iedereen de mogelijkheid geven om zichzelf positief te veranderen met een betaalbaar programma dat anders is dan wat je tot hiertoe geprobeerd zou hebben. Het doel is dat je elke fase van het programma doorloopt zodat je in de beste shape van je leven komt en nooit meer terug naar het begin wil gaan!

Tranfsormeer jouw lichaam

Start nu

Als je tot hiertoe alles hebt gelezen en gelooft dat dit programma voor jou is, schrijf je dan nu in en claim 1 van de beperkte plaatsen. Vervolgens neem ik persoonlijk contact met jou op voor jouw op maat gemaakt voedingsplan en leg ik de volgende stappen die je moet nemen uit. We starten dan met zijn allen na nieuwjaar in 2021!

Metabolic boost
Mannen

All-in-one programma ontwikkeld om 5-10 kg vet te verliezen en spiermassa op te bouwen

€399 265
 • ESSENTIAL PACKAGE
 • Toegang tot de KD Fitness APPS en community.
  Lees meer

 • Persoonlijk voedingsplan
 • Geoptimaliseerd cardioplan
 • Supplementatieplan
 • 3-fasen trainingsplan
 • Persoonlijke opvolging
 • Vetverlies tips & tricks
 • 24/7 online support & coaching
 • 12 weken garantie

Metabolic boost
Vrouwen

All-in-one programma ontwikkeld om 5-10 kg vet te verliezen en spiermassa op te bouwen

€399 265
 • ESSENTIAL PACKAGE
 • Toegang tot de KD Fitness APPS en community. Lees meer
 • Persoonlijk voedingsplan
 • Geoptimaliseerd cardioplan
 • Supplementatieplan
 • 3-fasen trainingsplan
 • Persoonlijke opvolging
 • Vetverlies tips & tricks
 • 24/7 online support & coaching
 • 12 weken garantie

Weet dat ik alvast super gemotiveerd ben om jou te laten slagen zodat je jouw lichaam (en geest) kan transformeren waar je stiekem over droomde.

Sportieve groeten, Karim

 

P.S. heb je nog extra vragen? Contacteer mij dan gerust. Indien niet, dan horen wij elkaar snel na de checkout!

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.