Transformatie Karim

kdfitness-transformatie-karim-12 kdfitness-transformatie-karim-22

Lengte

niet beschikbaar

Periode

niet beschikbaar

Gewicht

86 kg
79 kg

Vetpercentage

16 %
12 %

Vetvrije massa

Een paar maanden geleden zag ik er (voor eventjes) uit zoals op de linker foto. Het was het gevolg van een combinatie van verschillende factoren.

“Excuses are made for those who need them”. Met deze quote start ik graag deze blog want in principe heb ik geen enkele geldige reden om er als ‘personal coach’ zo bij te lopen toch…?

Ik heb er zelf weinig problemen mee dat ik er gedurende een bepaalde periode van het jaar (in feite het grootste deel van de winterperiode) vrij ‘gewoontjes’ en zelfs niet echt gespierd uitzie. Het is namelijk erg bewust dat ik ‘de teugels wat laat vieren’ en geniet van extra eten en regelmatig wat drank. Op de linkse foto heb ik nog aan het bekomen van een zalige cheatmeal die bestond uit +- 1kg chinees en ben ik letterlijk volledig opgeblazen door combinatie van vetten/zout samen met een enkele heerlijke rode wijntjes.

Je zou het op het eerste zicht niet zeggen maar het is net deze periode waar ik op mijn sterkste ben en de meeste gewichten kan duwen/trekken/stoten. Dit is ook de periode waarin ik quasi continu in een calorie surplus zit met als doel extra spiermassa op te bouwen. Deze periode laat ik meestal doorgaan tot Maart.

Vanaf april begin ik extra op mijn eten te letten waarbij ik een proteïnerijk dieet toepas en ervoor zorg dat ik in een calorie deficit zit (=ik eet minder kcal dan dat ik er per dag verbrand). Rond deze periode start ik ook opnieuw met extra cardio (tot 2 X week) bovenop de krachttrainingen (2 tot 4 X week) wat het vetverbrandingsproces extra versneld.

Op deze manier zorg ik ervoor dat op een 6-8 tal weken mijn vet% aanzienlijk daalt, net als mijn gewicht. Op de foto links woog ik rond de 85-86kg met een vet% rond de 15-17% en op de foto rechts rond de 79kg met een vet% rond de 11-13%.

De boodschap die ik vooral wil meegeven is dat het OK is om gedurende een bepaalde periode wat minder strict te leven en extra te genieten van uw favoriet wijntje of dessert of van de XL pizza van uw lievelings Italiaan om de hoek. Soms is het zelfs noodzakelijk om er nadien opnieuw in te vliegen!

Gun uzelf dus af en toe eens een break en laat lichaam en geest extra rusten zodat je klaar bent om tegen de volgende zomer weer in topconditie te zijn!

Give the man a thumbs up 👍👍 and share!!
#sharingiscaring#whosnext#summerproof#healthy#strong#nophotoshop

Deel dit bericht:

Meer transformaties

Klaas S

Klaas had al een goeie basis en dit zorgde voor een ELITE resultaat na

Pieter VB

Pieter bleef intensief lopen maar deed ook krachttraining volgens de 12 weken Metabolic Boost

Anke

-12kg op 12 weken! Prachtresultaat! #Powerwoman #MetabolicBoost

Nieuws

Fat loss tips

11 gratis Fat Loss Tips! WATER DRINKEN Je hebt het waarschijnlijk al vaak gehoord

Fitness Photoshoot

Enkele foto’s van de fitness photoshoot die we niet op de website verwerkten :)

Nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, exclusieve workout tips en een GRATIS gids!

Start vandaag

Programma’s voor mannen en vrouwen. Train waar, wanneer en hoe je wil!

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.